ARPAÇBAHŞİŞ YENİLENİYOR

Erdemli Belediyesi yeni büyükşehir yasasıyla kendisine bağlanarak mahalleye dönüşen eski beldelere hizmetlere devam ediyor. Bu kapsamda çalışmaların şu an Arpaçbahşiş mahallesinde yoğunlaştığı bildirildi. Başkan Tollu, her yere en iyi hizmetin gideceğini söyleyerek, hizmet vurgusu yaptı.

Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş Mahallesinde belediye hizmetleri hummalı bir şekilde devam ediyor. Mahalle yollarını sıcak asfalt ve parke yol-kaldırım ile donattıklarını beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, açıklamasında her yerin en iyi hizmeti alacağını dile getirdi. Kendilerinin en iyi hizmet eden belediye olarak tanımlandığına dikkat çeken Başkan Tollu, bunun en iyi şekilde gereğini yerine getirdiklerini ve getirmeye de devam edeceklerini vurguladı.

TOLLU: HİZMETLERİMİZ HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Büyükşehir yasası öncesinde Erdemli merkezinin sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini ifade eden Tollu, bugüne kadar hak ettikleri hizmetlerden mahrum kalan köy ve beldelere ağırlık verdiklerini söyledi. Şu an Arpaçbahşiş mahallesinde çalıştıklarını kaydeden Tollu, “özellikle de beldelerimiz istediği anlamda hizmetlerle tanışmaya başladı. Biz önceliğimizi yol hizmetine verdik. Daha önce de yolun medeniyet olduğunu, yol sorunu çözülmeden diğer hizmetlerin yapılamayacağını beyan etmiştik. Bu anlamda çalışıyoruz. Arpaçbahşiş mahallemizin yol sorununu çözüyoruz şimdi. Parke yol ve kaldırımın yanında mahallemizde birçok yer sıcak asfalt ile tanışıyor.  Bu hizmetlerimiz mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra daha da iyi hizmetlerle halkımızı buluşturacağız inşallah” dedi.

HİZMETLER EŞ ZAMANLI OLARAK YAPILIYOR

Tollu, açıklamasının son bölümünde, hizmetlerin eş zamanlı olarak da devam ettiğini söyledi. Yol hizmeti yanında yeni parklar, düğün salonları, pazaryerleri, sosyal hizmetler gibi birçok hizmetin de yürütüldüğüne dikkat çeken Tollu, “vatandaşlarımız gerçek hizmetlerle tanışıyor. İnşallah daha iyisini sağlayacağız” dedi.

Vatandaşlar da şu ana kadar en iyi hizmetleri bu dönem aldıklarını ifade ederek memnuniyetlerini bildirdiler.