ASFALT ÇALIŞMALARI KUMKUYU’DA SÜRÜYOR

Erdemli Belediyesi sınırlarının genişlemesine rağmen hizmette hız kesmiyor. Mahalleye dönüşen beldelerin sahil temizliği, park ve bahçelerin bakımı ve yapımı, çevre düzenlemelerinin yanında asfalt çalışmalarının da son hızıyla devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamalara göre geçmiş dönemde yaklaşık 400 bin metre yol asfaltlandığı belirtildi. Bu rakamların Erdemli tarihinde bir rekor olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “şu an ekiplerimiz Kumkuyu’da asfalt çalışmalarını sürdürüyor, Erdemli Belediyesi yeni sınırları içerisinde kalan ve ihtiyacı olan her yere anında hizmet götürmeye devam edecektir” dedi.

Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin Kumkuyu’da devam ettiği kaydedildi. Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, yolların kullanılabilir olmasının Erdemli’nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması açısından çok önemli olduğu vurgulandı. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ilçemize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi. Kullanılabilir yolun en başta insanoğlu için bir hak olduğuna değinen Tollu, şu an Erdemli Belediyesinin asfaltlama hizmeti konusunda en başarılı belediyeler arasında olduğunu ifade etti. Bu konuda son derece iddialı olduklarını dile getiren Tollu, ellerinin uzanabildiği her yere hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini savunan Tollu, “tüm vatandaşlarımız bunu görüyor ve bizleri tebrik ediyor. Biz, tüm bu hizmetleri takdir edilmek için değil, vatandaşımız için, ilçemiz için yapıyoruz ve yapmaya da Allah’ın izni ile devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda asfaltladığımız yolların uzunluğu Erdemli tarihinde bir rekordur. Şimdi ise yeni yasa ile ilçemizin mahallesi haline dönüşen,  merkez dışında kalan belde ve köylerimize de hizmet vermeye başladık. Bu yasa çıkmadan önce de biz belde ve köylerimize hizmet götürüyorduk. Ancak artık Erdemli, Çeşmeli’den Kızkalesi’ne kadar bir bütün olarak hizmet alacak. İlçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz, nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Şu an vatandaşlarımızın nerede bir isteği var ise onu programlıyor ve yerine getiriyoruz. Erdemli bu hizmetlerle altın çağını yaşıyor. Yaşamaya da devam edecek inşallah” dedi.

Yapılan bu hizmetler sayesinde Erdemli Belediyesinin örnek belediye olarak bölgede kabul gördüğünün altını çizen Başkan Tollu, bu hizmetlerin devam edeceğini ve her alanda yapılan bu hizmetler sayesinde Erdemli’nin marka şehir haline geleceğini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.