BAŞKAN TOLLU KOCAHASANLI MAHALLESİNDE DOLUDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kocahasanlı’da yaşanan dolu afetinde zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer ile birlikte doludan zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tollu, “elimizden gelen tüm yardımları yapmaya hazırız, biz sizlerin yaralarınızı sarmak için buradayız” dedi.
Erdemli Kocahasanlı Mahallesinde etkisini gösteren dolu yağışı bazı vatandaşları mağdur etti. Erdemli Belediyesi tarafından, zarar gören vatandaşlara her türlü yardımın yapılacağını söyleyen Başkan Tollu, olay yerine bizzat giderek vatandaşlardan bilgi aldı. Dolu yağışının geçimini tarımla sağlayan vatandaşlar için bir afet olduğunun altını çizen Tollu, “biz üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırız, bütün resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları, vatandaşlar kısacası hepimiz yardım konusunda elimizden geleni yapmalıyız. Zor durumda olan vatandaşlarımızın yaralarını acilen elbirliğiyle sarmalıyız” dedi. Erdemli Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Tollu, ilkelerinin “nerede insan varsa orada belediye var” anlayışı olduğunu vurguladı. Tollu, çatma diye tabir edilen evlerde yaşayan vatandaşlarla görüşerek sorunları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında Başkan Tollu’ya eşlik eden MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve EZO Başkanı Ahmet Öğer’de vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak vatandaşların ihtiyaçları konusunda bilgi aldılar. Yoğun yağmur ve dolu yağışına oranla tahmin edilen zararın olmamasının sevindirici olduğunu kaydeden EZO Başkanı Ahmet Öğer de, dolunun ince ve yağmurla birlikte yağması sebebi ile zararın az olduğunu kaydetti. MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu da vatandaşlarla görüşerek bilgi aldı.