BAŞKAN TOLLU OKULLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Erdemli Belediyesi ilçede bulunan okulların hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Tömük Hacı Recep Yaşa İlkokulunun boya ve tadilat işlerini yapan Belediye ekipleri okul bahçesine ormancı masası ve banklar kurdu. Eğitime verdikleri destekle her zaman övündüklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ yeter ki belediyemize okullarımızdan talep gelsin, o okulun ihtiyacını en kısa sürede gideriyoruz. Okullara boya- badana-tadilat işleri, bahçe düzenlemesi, oyun grubu, oturma grubu ve bank gibi daha bir çok hizmet sunuyoruz” dedi.

Erdemli Tömük Hacı Recep Yaşa ilkokulunun tadilat ve boyama işlerini yapan Belediye ekiplerinin, okul bahçesine ormancı masası ve banklar kurduğu bildirildi. Erdemli’de okullara destek olmayı gururla sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Tollu, hizmetlerin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Kaliteli eğitim ortamı için kaliteli hizmetler ürettiklerini kaydeden Tollu, “eğitim ortamı ne kadar ferah olursa, kalitede, hedeflere ulaşmak da o düzeyde artacaktır” dedi. Bu konuda belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonrası için de yapmaya devam edeceklerini belirten Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Boya badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke olarak dizayn ediyoruz. Aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla örüyoruz. Belediye olarak eğitim hizmetlerine her zaman öncelik veriyoruz. Öğrencilerin kaliteli eğitim alabilmeleri adına her türlü etkinliği yerine getirmeye çalışıyoruz.” Bu tür hizmetleri yapmaktan dolayı büyük gurur duyduklarını belirten Tollu, bundan sonrası için de Erdemli’de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.