BAŞKAN TOLLU POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’de görev yapan polisleri ziyaret ederek çiçek dağıttı. Polis haftası kutlamaları çerçevesinde gün boyu yapılan etkinliklere katılan Tollu, daha sonra Erdemli Emniyet Müdürlüğü’nü ve merkez karakolunu ziyaret ederek, polislerin haftalarını kutladı.

Polis haftası kutlamaları çerçevesinde Erdemli’de düzenlene programlara katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’de görev yapan polisleri ziyaret ederek çiçek takdim etti. Emniyet mensuplarının polis haftasını tebrik eden Mükerrem Tollu, aynı zamanda kutlamalarda ödül alan çocuklara ve polis memurlarına da ödüllerini takdim etti. Daha sonra ilçe protokolü ile birlikte Erdemli Öğretmenevinde açılan resim sergisini gezen Tollu, programın öğleden sonraki ayağında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve merkez karakolunu ziyaret ederek görev yapan polislerle buluştu. Polislere çiçek dağıtarak jest yapan Tollu, polis haftasını kutlayarak polislere görevlerinde başarılar diledi.

Polislik mesleğinin önemine vurgu yapan Tollu, “bizlerin gece gündüz emniyeti için çalışan tüm polislerimize böylesine hoş bir jest yapmak istedik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Allah kolaylık versin. Biz, biliyoruz ki; onlar sadece güvenlik değil, aynı zamanda bir sosyal sorumluk adına önemli bir mesleği icra ediyorlar. Toplum olarak bizlerin de kendilerine yardımcı olmamız gerekiyor. Bu bağlamda sosyal belediyecilik adına kendilerine moral vermek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu tür jestlerin hem ilçemiz hem de ülkemiz adına fayda sağlayacağına inanıyor, tekrar tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.