BAŞKAN TOLLU’DAN ŞEHİT AİLESİNE SÜRPRİZ ZİYARET

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemlili Şehit Furkan Özmen’in evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Tollu, şehit ailelerinin şehitler tarafından kendilerine emanet bırakıldığını kaydetti.

Erdemli Belediyesi şehit ailelerini unutmamak ve unutturmamak adına sırayla şehit ailelerini ziyaret etme kararı aldı. İlk olarak Şehit Furkan Özmen’nin evini ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “düzenli olarak bu ziyaretleri yaparak insanlarımıza yalnız olmadıkları hissini vereceğiz” dedi. Ziyarette Kur-an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Şehidin ailesine, belediye tarafından şehitler için hazırlatılmış olan bir tablo ve çiçek takdim eden Başkan Tollu, şehidin odasını da ziyaret etti. Şehidin ailesiyle sohbet eden Tollu’ya, Şehit Furkan Özmen’in anıları ve kahramanlık hikâyeleri anlatıldı. Tüm şehitlerin kendileri, için mukaddes olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü:

TOLLU: “DERTLERİ DERTLERİMİZDİR”

“Şehitlerimizin aileleri onların bizlere emanetleridirler. Onların derdi bizim derdimizdir. İhtiyaçlarını, hal ve hatırlarını sormak görevimizdir. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu ziyaretler de bu çalışmaların bir parçasıdır.”

TOLLU: ONLARIN YAPTIKLARI YANINDA BİZLER HİÇBİR ŞEY YAPMADIK

Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana tüm şehit mezarlarının bayrak direklerini ve bayraklarını yenilediklerini hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, onların aziz hatıralarını yaşatmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi. Şehitlerin canlarını bu vatan için hiç çekinmeden verdiklerine vurgu yapan Başkan Tollu, sözlerini “bizim onlar için, onların aileleri için yaptıklarımız, onların bu vatan için yaptıklarının yanında hiçbir şey ifade etmez.”diyerek sonlandırdı.