BELEDİYE HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR

Erdemli’de Ayaş Mahalle halkı Erdemli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin Ayaş Mahallesine yaptığı hizmetler onuruna bir yemek düzenledi. Cuma namazının ardından başlayan programda Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamazın birer konuşma yaptı.

Belediyelerin Erdemli Ayaş Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı gerçekleştirilen teşekkür yemeğine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erdemli Belediyesinin mahallelerine yaptığı hizmetler için teşekkür eden Ayaş Mahallesi Muhtarı Bayram Kurt, “Büyükşehir ve Erdemli belediye ekiplerinin mahallemize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Allah her iki başkanımızdan ve belediye çalışanlarından razı olsun” dedi.

TOLLU: ERDEMLİ HİZMETE DOYACAK

Erdemli’nin her tarafını hizmete doyuracaklarını vurgulayan Başkan Tollu, vatandaşın hizmetlere gösterdiği duyarlılıktan memnun olduklarını, bu gösterilen nezaketin çalışanlara doping etkisi yaptığını söyledi. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Erdemli için çok güzel hizmetler üretiyoruz, gece demeden gündüz demeden çalışarak Erdemli’mizi hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Hiçbir mazeret arkasına saklanmadan vatandaşla ve Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Erdemli’nin her köşesini kaliteli hizmetlerimizle ihya edeceğiz.”

KOCAMAZ: SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ

Başkan Tollu’dan sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in 13 ilçesine de eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirtti. Ne söz verdilerse aynen yapacaklarını vurgulayan Kocamaz, “Burhanettin Başkan da Mükerrem Başkan da sözünün eridir bundan asla kuşkunuz olmasın” dedi.

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre, Ayaş Mahallesi Çanakçı Mevkiinde yapılan park, çeşme, oyun ve futbol sahası ve çevre düzenlemesi gibi hizmetlerin onuruna muhtarlık tarafından teşekkür yemeği verildiği bildirildi. Yemekte kurban kesildi, ikramlar yapıldı.