BELEDİYE YOL ÇALIŞMALARI ESENPINAR’DA SÜRÜYOR

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Esenpınar Mahallesinde sokak aralarında yol açma-genişletme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışmaları yapıyor. Amaçlarının kısa zamanda Erdemli’de yolla ilgili bir sorun bırakmamak olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışmalarımız sürecek, bu konuda kararlı son derece kararlıyız” dedi.

Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarına ara vermeden mahalle mahalle gezen belediye ekiplerinin şimdiki durağı Esenpınar Mahallesi oldu. Esenpınar Mahallesinde sokak aralarında yol açma- genişletme, sıkıştırma ve asfaltlama çalışması yapan Belediye ekipleri yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

TOLLU: UZAK YAKIN DEMEDEN HER YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Hizmette önceliklerinin yol olduğunu her platformda ifade ettiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol olmadan sağlıklı hizmetin yapılamayacağını ifade etti. Başkan Tollu açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Esenpınar Mahallesi merkeze uzak mahallelerimizden bir tanesidir. Ama biz tüm uzaklıkları hizmet aşkımızla yok ediyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Esenpınar’da sokak aralarında kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Kısa zaman sonra görülecektir ki, Erdemli’de yollarla ilgili bir tek sorundan bahsedilmeyecek. Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Erdemli her alanda en iyi hizmeti almayı hak ediyor, yol hizmeti bunların en başında geliyor. Çünkü yol olmadan hiçbir hizmet sağlıklı yapılamaz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Erdemli için en iyisi neyse onu yapacağız ve Allah’ın izniyle Erdemli’mizi kısa zamanda imrenilen bir şehir haline dönüştüreceğiz” dedi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre eş zamanlı olarak birçok ekibin, asfaltlama, yol açma, genişletme, sıkıştırma, parke yol ve kaldırım ile yama gibi hizmetleri hızlı bir şekilde yürüttüğü bildirildi.