ÇOCUKLAR OYUN PARKLARINA KAVUŞUYOR

Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde oyun grubu kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hedefleri doğrultusunda çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kısa bir süre içerisinde Erdemli’de oyun grubu olmayan mahalle kalmayacağını söyledi.

Erdemli Belediyesi son olarak Gücüş ve Fakılı mahallelerinde çocuklar için oyun grupları kurdu. Erdemli sınırları içerisinde bulunan bütün mahallelere uzak yakın demeden oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “daha önce de ifade ettiğimiz gibi, Erdemli’de oyun grubu olmayan mahalle bırakmayacağız. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Oyun gruplarının yanında uygun olan yerlere spor aletleri de kuruyoruz. Belediye olarak hedeflerimiz doğrultusunda kapsamlı hizmet atağımız sürüyor. Oyun grubu ve spor aletleri kurma hizmetlerimizle Erdemli’de birçok çocuk ve ebeveyn daha önce hiç tanışmadıkları oyun grubu ve spor aletleriyle buluştu. İlk defa oyun grubu gören çocukların sevinç çığlıkları, bizleri hizmetlerimize daha da motive ediyor. Ekiplerimiz son olarak Gücüş ve Fakılı mahallelerinde çalışma yaptı. Artık bu mahallelerdeki çocuklarında oyun oynayabilecekleri bir alanları mevcut. Oyun oynamak her çocuğun en doğal hakkıdır. Erdemli Belediyesi olarak çocuklara bu imkanı sağlamak bizim görevimiz, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Mahalle sakinleri de yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye başkanı ve belediye ekiplerine teşekkürlerini sundular.