DEV EKRANDA EUROLİG ŞAMPİYONLUĞUNA

Erdemli Belediyesi, sahil bandında bulunan yazlık sinemada kurduğu dev ekranla, önceki gün Avrupa Şampiyonu olan Fenerbahçe Basketbol takımının final maçının heyecanını yaşattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da sporseverlerle birlikte maçı izledi. Maç keyfi dev ekranla bütünleşti.

Fenerbahçe Basketbol takımı önceki Yunan rakibi Olimpiakos’u yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Final maçını Erdemli Belediyesi vatandaşlara büyük bir jest yaparak dev ekrandan yansıttı. Erdemli Belediyesi sahil bandında bulunan yazlık sinemadaki ekranda gösterilen maça sporseverlerin ilgisi büyük oldu. Belediye sporseverlere limonata ikramında bulunurken, vatandaşlarda bu güzel jest karşısında belediye başkanı Tollu’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Tollu da vatandaşlarla birlikte maçı izledi. Amaçlarının her zaman farklı bir belediyecilik olduğunu belirten Tollu, gündüz Türkmen Şöleni programını icra ettiklerini, şimdi ise sporseverler için Fenerbahçe’nin maçı için burayı hazırladıklarını kaydetti. Bu anlamda toplumun her kesimine yönelik hizmetler üretildiğinin altını çizen Tollu, “önemli olan insana dokunmak” dedi.

Heyecanlı geçen ve finalinde Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonu olduğu maçı bu ortamdan izlemekten son derece mutlu olduklarını belirten vatandaşlar da Erdemli Belediyesine ve Başkan Mükerrem Tollu’ya kendilerini düşündükleri için teşekkür ettiler ve sloganlar eşliğinde şampiyonluğu kutladılar.