ERDEMLİ BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI

Erdemli Belediyesi Anneler gününü düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Erdemli Alyans Düğün Salonunda gerçekleşen etkinlikte TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır konser verdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onlar için ne yapsak azdır” diyerek anneler gününü kutladı.

Erdemli Belediyesinin geleneksel hale getirdiği anneler günü etkinliği, bu yıl da Alyans Düğün Salonunda binlerce kadının katılımı ile gerçekleştirildi. Grup Alyans ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ufuk Bakır’ın konser verdiği etkinlikte ilk olarak MHP İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Tülin Erdem söz aldı. Kadınlara yönelik düzenlediği etkinliklerle kadına verdiği değerden dolayı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden Erdem, “o bizim her zaman yanımızda oldu. Bizler de her zaman onun yanındayız. Tüm Annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli ise anneliğin son derece mukaddes bir makam olduğunun altını çizerken, kendilerini hatırlayan herkese teşekkür etti. Dünya üzerinde en büyük çileyi Türk Analarının çektiğini dile getiren Tekeli, “Türk anası cefakârdır. Onların çektiği çilelerle bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyoruz. Onlara minnet borcumuz var. Bu borcu en iyi şekilde ödeyebilmenin yolu da bayrağı yere düşürmemekten geçer. Anneler günü kutlu olsun” dedi.

Anneler günü etkinliğinde son olarak Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuştu. Erdemli Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı. Tüm annelerin anneler gününü gönülden kutladığını dile getiren Tollu, “annelerimiz bizleri büyütüp, sahip çıkan, koruyan ve kollayandır. Varlıklarımızı onlara borçluyuz. Onların varlığı bizlere güç ve güven veriyor. Dolayısı ile onlar için ne yapsak azdır. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Grup Alyans ve TRT Türk Halk müziği Sanatçısı Ufuk Bakır söyledikleri birbirinden güzel türkülerle salonda bulunan kadınlara eşsiz anlar yaşattılar.