ERDEMLİ BELEDİYESİ AVGADI FATİH CAMİSİNİN ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ YAPTI

Erdemli Belediyesi Avgadı Yaylası Aydınlar Mahallesinde bulunan Fatih Camisinin bahçe düzenlemesini yaparak parke ve bordür döşedi. Şehir hudutları içerisinde bulunan tüm camilerin temizliğine devam eden Erdemli Belediyesi, aynı zamanda ihtiyacı olan camilerin bahçe düzenlemesi ve parke işlerini de yapıyor. Bu kapsamda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “cami temizliğini tüm camilere istisnasız uyguluyoruz. Bunun yanında ihtiyacını belediyemize bildiren camilere, bahçe düzenlemesi, parke işleri, oturma grubu, boya-badana, tuvalet ve abdesthane yapımı işlerinde de hizmetlerimizi sunuyoruz. Bu hizmeti yaparken de sadece Allah’ın Rızasını gözetiyoruz başka hiçbir karşılık beklemiyoruz. Sadece camilere değil, kuran kurslarına da aynı hassasiyetle yaklaşarak aynı hizmeti sunuyoruz” dedi.

Erdemli Belediyesi olarak ayrım gözetmeksizin ilçede bulunan tüm camilere hizmet götürdüklerini söyleyen Tollu, “varımızı yoğumuzu ortaya koyarak Erdemli için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Erdemli tarihinde camilere yönelik hizmetlerin bir envanteri çıkarılırsa, en çok çalışmanın kendi hizmet dönemlerinde yapıldığının ortaya çıkacağının altını çizen Tollu, “tüm camilerimizin bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunduk. Parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran Kurslarımız için de tüm bu hizmetleri yerine getirdik. Son olarak da Avgadı Fatih Camisinin çevre düzenlemesi ve parke işlerini bitirdik. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Tollu, aynı hassasiyeti tüm eğitim kurumları için de taşıdıklarının altını çizdi.

Her alanda ilçenin her tarafına hizmet götürdüklerinin altını çizen Tollu, Ramazan ayı dolayısıyla camilere biraz daha ağırlık verdiklerini ancak diğer hizmetleri de büyük bir gayret ve azimle çalışarak sürdürdüklerini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.