ERDEMLİ BELEDİYESİ MARONGOZ ATÖLYESİ GÖZ KAMAŞTIYOR

Erdemli Belediyesi başlattığı hizmet atağıyla her alanda kapsamlı bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Belediye marangozhane atölyesinde imalatı hızlandıran ekipler, ürettikleri kamelya, oturma grupları ve minibüs duraklarını Erdemli’nin her yerinde halkın hizmetine sunuyor. Hizmete sunulan tüm ürünlerin Belediyenin öz sermayesi ve çalışanları vasıtasıyla ortaya konduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin bütün birimlerinin üretime dönük ve tasarruf ettirici hizmetler sunduğunun altını çizdi.

Erdemli sınırları dâhilinde bulunan park, camii, Kur-an Kursu, okul, minibüs durakları ve yeşil alanlarda bulunan bütün kamelya ve oturma grubu ürünlerinin belediye marangoz atölyesinde imal edildiği bildirildi. Erdemli’yi dışa bağımlı hizmet anlayışından kurtararak belediyenin kendi tesislerinde kendi araç, gereç ve çalışanlarıyla üretim yapmasını sağladıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, banklardan, kamelyaya, kuş yuvalarından, piknik masalarına ve minibüs duraklarına kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altında üretilerek Belediyeye katkı yapıldığını söyledi. Erdemli Belediyesinin her türlü üretim hizmetini kendi bünyesinde yapacak kapasitede olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, okulların kütüphanesine varıncaya kadar her türlü hizmeti mevcut personel ve malzemelerle, alın teri ve emekle yoğurarak sunduklarını dile getirdi. Erdemli Belediyesinin hizmet noktasında hiçbir eksiğinin bulunmadığına dikkat çeken Başkan Tollu, aksine yapılan bütün hizmetlerin son derece isabetli ve tasarruf edilerek yapılan hizmetler olduğunu söyledi. Başkan Tollu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi tasarruf tedbirlerine azami derecede riayet ederek gerçekleştiriyoruz. Çoğu ürünü başkalarına yaptırmak yerine, kendi personelimizle kendi imalathanelerimizde yapıyoruz. Böylece belediye bütçesine tasarruf sağlıyoruz. Yaptığımız tasarruflarla gelen paraları da başka bir hizmet sunumunda kullanıyoruz. Sadece marangoz atölyesinde değil tüm alanlarda kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Erdemli Belediyesine kurduğumuz bu sistem Allah’ın izniyle biz görevde olduğumuz müddetçe böyle devam edecek.”

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen taleplere göre marangoz atölyesinde üretimin son hızıyla devam ettiği belirtildi.