ERDEMLİ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMUYOR

Erdemli Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerini bu yıl da yapacağını bildirdi. 24 Kasım Pazartesi günü Enerji Otelde gerçekleşecek olan Öğretmenler Günü yemeğinde bu yıl, Erdemli’de görev yapıp vefat eden öğretmenlerin anılacağını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “aynı zamanda bu öğretmenlerimiz için Pazar günü akşam namazından sonra Erdemli Ulu Camide mevlit okutacağız” dedi.

Erdemli Belediyesince bu yıl da Öğretmenler günü etkinlikleri düzenleniyor. 24 Kasım Pazartesi günü Erdemli Öğretmenevinde gerçekleştirilecek olan yemek merasimi ile birlikte bir gün önce Pazar günü Erdemli Ulu Cami’de, akşam namazının ardından Erdemli’de görev yapıp, vefat eden öğretmenler için mevlüt okutulacağı belirtildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, öğretmenlerin baş tacı olduklarını, toplumun gelişmesinde ve bilinçlenmesinde en zor görevin öğretmenlerde olduğunu vurguladı. Bu yüzden öğretmenlik kurumuna çok büyük önem verdiklerinin altını çizen Tollu, “öğretmenlerimiz ne istiyorsa onu yapacağız. Onları unutmayacağız. Onlar çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu açan, güzel insanlardır. Kendileri bizim baş tacımızdır” dedi.

ETKİNLİKLERİN ANA TEMASI VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, bu yıl düzenleyecekleri öğretmenler günü etkinliklerini Erdemli’de görev yapıp vefat eden öğretmenlere atfettiklerini duyurdu. Bu bağlamda bir çalışma yürütüldüğünün kaydeden Tollu, “ilçemize emeği geçen insanlarımıza, değerlerimize önem veriyoruz. Onları unutmadık. Dolayısı ile bu öğretmenlerimizin aziz hatıralarını esas tutarak, tüm öğretmenlerimizin bu güzel günlerini yürekten kutluyorum” dedi.

PAZAR GÜNÜ MEVLİT OKUTULACAK

Erdemli Belediyesi olarak düzenleyecekleri etkinlikler kapsamında 23 Kasım Pazar günü, Erdemli Ulu Camide Akşam namazını takiben vefat eden öğretmenlerin ruhu için mevlit okutulacağını belirten Tollu, “hem Pazar günkü mevlidimize hem de pazartesi günü saat 18.30’da Enerji Otelde düzenleyeceğimiz yemeğimize tüm öğretmenlerimizi ve ailelerini davet ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Video için Tıklayınız ....