ERDEMLİ BELEDİYESİ PARKE YOL HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

Erdemli Belediyesi, parke yol hizmetine hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekiplerinin Alata Mahallesi 3015 Sokakta çalışmalarını sürdürdüğünü bildiren Erdemli Belediye Başkanı Tollu, parke yol hizmetinde rakip tanımadıklarını söyledi.

Erdemli Belediyesi olarak parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendi döneminde yapıldığını vurguladı. Parke yolu asfalt yola tercih etmelerinin en önemli nedeninin alt yapı çalışmaları sırasında ortaya çıkan malzeme tasarrufu olduğunu ifade eden Başkan Tollu, Belediye olarak tasarrufa çok önem verdikleri dile getirdi. Yeni açılan ve parkesi eskiyen sokaklara ara vermeden parke döşediklerini ve vatandaşların bu yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Tollu, “Belediye olarak hizmet konusunda üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Hizmet yapıldıktan sonra o sokağın ve mahalle sakinlerinindir. Yapılan hizmetlere sahip çıkmak Türk milleti olarak bizim en önemli özelliğimizdir, böyle olmaya da devam etmelidir” dedi. Alata Mahallesi 3015 sokakta yapılan çalışmaları yerinde izleyen Belediye Başkanı Tollu, “Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde rekor kırdık. Bu azimle çalışarak Allah’ın izniyle Erdemli’yi zirvelere taşıyacağız.”

Belediye ekiplerinin, Alata Mahallesi 3015 sokaktaki çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu ve parke çalışmalarının diğer sokaklarda sürdürüleceği belirtildi.