ERDEMLİ BELEDİYESİ SAHİL ŞERİDİNDE BULUNAN UYGUNSUZ YAPILARI YIKIYOR

Erdemli Belediyesi, Çeşmeli - Kızkalesi arasında bulunan sahil şeridinde yer alan uygunsuz yapıları yıkıyor. Tömük sahilinde bulunan uygunsuz ve ruhsatsız yapıları yıkma çalışmaları devam ediyor. Tüm Erdemli sahillerini en kısa sürede bu uygunsuz yapılardan temizlemeyi amaçlayan Erdemli Belediyesi, çalışmalarını Tömük sahilinde devam ettiriyor. Bu çalışmaların Erdemli için gerekli bir hizmet olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli sahilleri, bu çalışmalar sonrasında estetik bir görüntüye kavuşacaktır” dedi.

Erdemli Belediyesi Çeşmeli ve Kızkalesi arasında bulunan sahil şeridinde yer alan uygunsuz ve ruhsatsız yapıları yıkıyor. Yaz sezonunun sona ermesiyle vakit kaybetmeden bu çalışmaların başladığı bilgisi verildi. Tüm Erdemli sahillerini en kısa sürede bu uygunsuz yapılardan temizlemeyi amaçlayan Erdemli Belediyesi, çalışmalarını hızlı bir şekilde Tömük sahilinde sürdürüyor. Bu çalışmaların Erdemli sahillerinin estetiği için çok önemli olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada ilçe sahillerinin eksikliklerini gidermeye yönelik çalışmaların daha önceden planlandığını, ruhsatsız ve çarpık yapıların tespit edildiğini, ancak vatandaşların rahatsız olacağı düşüncesiyle yaz sezonunun bitmesinin beklendiğini söyledi. Yaz sezonunun bitmesiyle hızlı bir şekilde çalışmalara başlandığını kaydeden Başkan Tollu, çalışmaların bitmesiyle Erdemli sahillerinin estetik bir görüntüye kavuşacağını ve Erdemli’nin kalitesinin artacağını vurguladı. Erdemli’nin her alanda en iyi hizmeti almaya devam edeceğini dile getiren Tollu, sahil konusunda da vatandaşların içlerinin rahat etmesini belirtti ve en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Erdemli sahillerinin, ülkemizin kendisinden övgüyle söz edilen en güzel sahili olması için bütün çalışmaların son hızıyla sürdüğünü söyleyen Tollu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Erdemli Belediyesi olarak yaz sezonu öncesinde sahil temizleme ve düzenleme seferberliği başlatmıştık. Temizleme ve düzenleme hizmetini yaptık ancak yıkım işlerini vatandaşlarımızı rahatsız etmemek amacıyla ertelemiştik, şimdi kaldığımız yerden hizmetlerimize hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ekiplerimiz en kapsamlı hizmeti en hızlı şekilde yapmak için özveriyle çalışıyor. Tömük sahilindeki uygunsuz yapıları şu an yıkıyoruz. Allah izin verirse Çeşmeli’den Kızkalesi’ne kadar sorumlu olduğumuz sahil şeridini de aynı şekilde uygunsuz, çarpık yapılaşma ve ruhsatsız yapılardan temizleyeceğiz.Bütün sahil şeridi içerisinde denize girilebilecek kumsallar olarak kendisinden söz ettirecek. Bu çalışmalar sonunda Akdeniz bölgesinin en iyi sahili Erdemli olacak. Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor.”

Konuşmasının sonunda Erdemli’ye hizmet etmekten gurur duyduklarını belirten Tollu, yapılan hizmetlerin tüm hızıyla süreceğinin altını çizdi.