ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlediği bir etkinlikle çocukları sevindirdi. Maskot Bandosu isimli gösteri Erdemli’de çocukların ilgisine sunuldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun da izlediği gösteride değişik karakterleri müzikler eşliğinde dans ederken, çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Erdemli Belediyesi ilkokul çocuklarına yönelik bir etkinlik düzenledi. Öğrencilere karne hediyesi şeklinde belirtilen etkinlikte müzikler eşliğinde dans eden değişik karakterdeki maskotlar, gösteri yaparak çocukları eğlendirdiler. Programı izleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, amaçlarının kültür merkezinde çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatmak istediklerini söyledi.

TOLLU: KÜLTÜR MERKEZİNDE HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAK

Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Kültür Merkezi Projemizde planlarımızın, herkesin kendisinden bir şeylerin bulduğu, her zaman için aktif olarak kullanabilen içinde sinema salonları, tiyatro salonları bulunan bir merkez olarak yapıldığını daha önceden ifade etmiştik. Şehrimizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin arttırılması adına projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz. Çünkü biz ilklerin belediyesiyiz Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Çocukların dikkatle takip ettiği ve gönüllerince eğlendiği program 2 gösterim halinde çocuklarla buluştu. Ailelerin de memnun kaldığı programda veliler Erdemli Belediyesine teşekkür ettiler. Yetkililerden alınan bilgilere göre Kültür Merkezinde değişik gösterilerin vatandaşın beğenisine sunulacağı öğrenildi.