ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN KUMKUYU’DA DEV HİZMET ATAĞI

Erdemli Belediyesi Kumkuyu Mahallesinde dev hizmet atağı başlattı. Mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplayan belediye ekipleri ara sokakları da parkeyle donatıyor.

Erdemli Belediyesi hizmetleri birçok mahallede eş zamanlı olarak sürerken çalışmaların Kumkuyu’da yoğunlaştığı bildirildi. Belediyenin Kumkuyu’da başlattığı dev hizmet atağı göz kamaştırıyor. Konuyla ilgili açıklamasında Erdemli’nin tüm mahallelerini hizmete doyuracaklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ekiplerimiz dört koldan dev bir hizmet atağına başladı. Sıcak asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra spor sahasını da yeniliyoruz, çok yakın bir zamanda Erdemli merkez ve tüm mahalleler güzel bir görünüme sahip olacak” dedi.

Belediye ekipleri bir yandan sıcak asfalt çalışması yaparken diğer yandan da parke döşüyor. Kumkuyu futbol sahasında da yenileme çalışmaları yapan belediye hummalı bir şekilde hizmet veriyor. Sıcak asfalt çalışmalarının tüm mahallere götürüleceğini müjdeleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hız kesmeden hizmetlere devam ettiklerini ve özellikle parke yol konusunda rakip tanımadıklarını belirtti. 2016 yılı sonunda Erdemli sınırlarında yol sorunundan bahsedilmeyeceğinin altını çizen Tollu, Çeşmeli’den Kızkalesi’ne tüm sahil mahalleleri ve diğer mahalleri hızlı bir şekilde sıcak asfalt ve parke hizmetiyle donatılacağını bildirirken, tüm bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi. Bu hizmetlerin bu güne kadar tarihleri boyunca hak ettiği hizmeti alamamış mahallelerde ağırlıklı olarak sürdüğünü kaydeden Tollu, hizmet konusunda rakipsiz olduklarını kaydederek sözlerini sonlandırdı.