ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN YENİ GİRİŞİMCİLİK KURSU

Erdemli Belediyesi KOSGEB işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen 2. Girişimcilik eğitimi başladı. Erdemli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen kursu ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, girişimci ruha sahip insanları teşvik etmek, onlara cesaret vermek ve bu işin bilimsel yanını öğretmek amacı ile bu kursların düzenlendiğini dile getirdi.

Erdemli Belediyesi geçen ay ilkini gerçekleştirdiği Girişimcilik Kursunun ikincisini açtığını duyurdu. KOSGEB işbirliği ile açılan kursta 30 kursiyerin eğitim aldığı belirtilirken, bu eğitimlerin devam edeceği ifade edildi. Erdemli Belediyesi Meclis Toplantı salonunda düzenlenen kurslar için müracaatların yoğun olduğu bildirildi. Bu tür kursların girişimciler için büyük fırsat olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her zaman için kurslara önem verdiklerini vurguladı. İster girişimcilik kursu olsun, ister meslek ve sanat öğrenme kursu olsun, görev yaptıkları süre içerisinde Erdemli rekoru kırdıklarını dile getiren Başkan Tollu, açılan kurslar içerisinde engellileri de unutmadıklarını sözlerine ekledi.

Erdemli Belediyesi olarak bundan sonrası için de tüm kurslara devam edeceklerinin kaydeden Tollu, genel manada hedef kitlelerinin ev hanımları, engelliler ve öğrenciler olduğunu ifade etti. Bu insanların hem kendilerine hem de ailelerine ve çevrelerine katkıları olsun diye bu kursları açtıklarını beyan eden Tollu, girişimcilik kursunu da girişimci ruhlara bir fırsat yaratmak amacı ile açtıklarını söyledi.

Girişimcilik kursunu KOSGEB ile işbirliği halinde açtıkların belirten Tollu, profesyonel kişilerle çalıştıklarının altını çizdi. 2. dönem girişimcilik kursunun hayırlı olması temennisinde bulunan Tollu, hem diğer kursların hem de girişimcilik kurslarının devam edeceğini kaydetti.