ERDEMLİ’DE BELEDİYE 15 TATİLDE OKULLARI BOYADI

Erdemli Belediyesi ilçede bulunan okullara hizmet götürmeye devam ediyor. Ara tatili nedeniyle eğitime verilen arayı değerlendiren Belediye, ilçede boya ihtiyacı bulunan okulları boyadı. Eğitime verdikleri önemin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor, ara tatilini fırsat bilerek bazı okulların boya badana ihtiyacını giderdik. Gelen taleplere göre okulların eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Erdemli’de eğitim kurumlarına en çok hizmet bizim dönemimizde gerçekleşmiştir” dedi.
Erdemli Belediyesi ihtiyacı bulunan okulları 15 günlük ara tatilinde boyadı. Erdemli’de bulunan bazı okulların boya badana işini yapan belediye ekiplerinin, okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda bu hizmetleri gerçekleştirdikleri bildirildi.
Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Tollu, hizmetlerin tüm öğretmenleri, öğrencileri ve velileri memnun ettiğini çünkü kendilerinin bu konuya çok büyük önem verdiklerini söyledi. Eğitimin her zaman için desteklenmesi, geliştirilmesi için bu çalışmalarını yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, eğitim ortamının rahat olması için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Boya badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Ayrıca her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini kaydeden Tollu, sınava hazırlanan öğrencilere de her sene ücretsiz sınav kitapları, küçük çocuklara okuma ve boyama kitapları dağıttıklarını, sınav zamanlarında ailelere ve öğrencilere yönelik etkinlikler yaptıklarını söyledi. Öğrencilerin rahat etmesi adına her türlü etkinliği yerine getirdiklerini belirten Tollu, bundan sonrası için de bu hizmetleri katlayarak yapacaklarının altını çizdi.
Erdemli tarihinin en iyi hizmetlerinin kendi dönemlerinde gerçekleştirildiğini dile getiren Tollu, hizmet çeşitliliği bakımından da Erdemli insanının yüzünü güldürdüklerini, hizmetlerin dur durak bilmeden devam edeceğini vurguladı. Tollu son olarak, eğitim öğretimde 2. Yarı yılın başlaması ile birlikte tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.