ERDEMLİ’Yİ BELEDİYE TEMSİL ETTİ

Dünya turizm sektörünün önde gelen fuarların birisi olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyehat Fuarı (EMİTT) 2016 İstanbul Tüyap Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Dünyanın birçok ülkelerinden ve Türkiye’deki illerin katılımı ile bu yıl 20.si yapılan fuarda Erdemli’yi Erdemli Belediyesi temsil etti. Fuar ziyaretçilerine ücretsiz limon dağıtımının yapıldığı Erdemli standında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinde ilk defa bu denli büyük bir tanıtım atağına çıkıldığını, bunun artarak devam edeceğini söyledi.

28-31 Ocak tarihleri arasındaki 20. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte birçok ilçe katıldı. Erdemli Belediyesi standı ise fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Fuarda Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Adem Gürsoy, İbrahim Tepe, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öğer, Kültür Sosyal İşler Müdürü Kamil Boran, Basın Yayın Müdürü Adem Arslan, Destek Hizmetleri Müdürü Fehmi Kuyugöz, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri Samet Özkan ve Hikmet Yüğlük, Erdemli Basın mensuplarından Derviş Çömez, Durhasan Şahin, İsmet Can, Veli Coşkun, Mehmet Doğaner ve İstanbul ERKDER yöneticilerinden oluşan heyet Erdemli’yi tanıttı. Erdemli Belediyesi standında Erdemli’yi tanıtıcı broşür, kitapçık, Kızkalesi maketi, limon, belediye gazetesi dağıtıldı.

28 Ocak Perşembe günü saat 11.00’da fuar merkezinde düzenlenen açılış töreniyle başlayan fuarda dünyanın çeşitli yerlerinden ülkeler ve Türkiye’den birçok il stant açarak ülke ve şehirlerini temsil ettiler.

TOLLU: EN ÇOK TANITIM BİZİM DÖNEMİMİZDE OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi şemsiyesi altında Mersin il ve ilçeleri de Emitt 2016 fuarında yerini alırken, Erdemli’yi de Erdemli Belediyesi temsil etti. Erdemli’de görev yapan basın mensuplarının da yer aldığı heyet fuarda Erdemli’nin tanıtımına katkı sundu. Fuarda basın mensuplarına bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin tanıtılması ile ilgili olarak bu tür fuarları önemsediklerini söylerken, bundan sonrası için de bu tür fuarlara Erdemli Belediyesi olarak katılıp, Erdemli’yi en iyi şekilde tanıtacaklarını kaydetti. Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana Erdemli’nin