HOŞGELDİN AYLARIN SULTANI MÜBAREK RAMAZAN

Ramazan-ı Şerif ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm insanlığa Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Önü rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden azat olan Ramazan-ı Şerif ayını en iyi ve huzurlu bir şekilde idrak edilmesini temenni eden Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da vatandaşlara yönelik hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Ramazan ayının herkese huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Erdemli Belediye Başkanı Tollu, bu ayın bolluk ve rahmet ayı olduğunu dile getirdi. Bu ayın 11 ayın sultanı olduğuna dikkat çeken Tollu, bu ayda yapılan ibadet ve duaların daha faziletli olacağını Yüce Allah’ın bildirdiğini söyledi. Açıklamasında Ramazan-ı Şerif ayının tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz eden Tollu, şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayı önü rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan bolluk ve bereket ayıdır. Bu ayda yapılan tüm ibadetlerin derecesi yüksektir. Bunu Cenab-ı Hak bizlere müjdelemektedir. Bu ayda tutulan orucumuz ve namazlarımız başta olmak üzere Yüce Mevla tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı eksikleri ile birlikte kabul etsin.”

Erdemli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrasının kurulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tollu, Alyans Düğün Salonunda her akşam vatandaşlara yönelik iftar sofrasının hizmet verdiğini söyledi ve tüm vatandaşları davet etti.

Ramazan-ı Şerif ayı süresince çeşitli etkinlikler düzenleneceğini kaydeden Tollu, bu etkinlikleri, ilahi konserleri, Urfa sıra gecesi, Hacivat Karagöz, semazen, orta oyunu, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri olarak sıraladı. Yapılacak etkinliklerin tarih ve yerlerinin belediyenin ilan cihazlarıyla vatandaşlara duyurulacağını bildirerek sözlerini sonlandırdı.