KARAKEŞLİ MAHALLESİNDE ASFALT HAZIRLIĞI

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt atağına devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre asfaltlama konusunda çok büyük çalışmaların olduğunun altı çizilirken, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da asfalt konusunda Erdemli Belediyesinin bir numara olduğunu söyledi.

Erdemli Belediyesiilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin birçok mahallesinde asfalt, asfalt öncesi yol açma ve sıkıştırma ile yama çalışmalarına devam ediyor. Son olarak ilçeye bağlı Karakeşli mahallesinde yol sıkıştırma ve düzenleme çalışmaları yapan ekiplerin, bu çalışmanın ardından asfaltlama çalışmalarına başlayacakları kaydedildi. Şu an Karakeşli mahallesinde büyük bir asfalt atağı başlattıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kısa süre içerisinde Karakeşli’nin asfalt yol sorununun kalmayacağını belirtti.

Erdemli Belediyesinin birçok hizmet kaleminde olduğu gibi asfaltlama çalışmalarında da bir numara olduğunu kaydeden Tollu, açıklamasında hizmet denilince akla Erdemli Belediyesinin geldiğini vurguladı. Erdemli Belediyesi olarak ilkelerinin hizmet olduğuna dikkat çeken Tollu, “bu çerçevede her yere hizmet götürüyoruz. Her iş kaleminde çalışmalarımız var. Sanattan kültüre, altyapıdan üstyapıya, sosyal yardımlardan, toplumsal düzenlemelere kadar her alanda Allah’a şükürler olsun ki; çok iyi durumdayız. Erdemli Belediyesi aldığı ödüllerin hakkını veriyor ve kendisine güvenenleri mahcup etmiyor. Halkımızdan aldığımız güçle son derece iyi işler yapıyoruz. Bundan sonra da daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

Şuan Erdemli’nin birçok mahallesinde asfalt çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Tollu, bundan sonrasında da dur durak bilmeden bu çalışmaların süreceğini belirtti.