ÖDÜLLÜ BELEDİYECİLİK ÖDÜLE DOYMUYOR

Erdemli Belediyesi, Belhaber.com tarafından 9.su düzenlenen “Belediye Oscarları” Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri alanında “Kültür Merkezi Projesiyle” ödüle layık görüldü. Kendileri için en güzel ödülün vatandaşın duasını almak olduğunu söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bu ödüller bizim değil Erdemli’mizindir. Bu ödülleri de Erdemli’nin hizmetkarları olarak alıyoruz” dedi. İstanbul Taksim CVK Otel'de düzenlenen ödül töreninde belediyeyi Basın Yayın Müdürü Adem Arslan temsil etti.

Tüm Türkiye’de belediyeleri takip eden ulusal haber sitesi belhaber.com adlı haber sitesi 9. kez düzenlediği “Belediye Oscarları” Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri alanında Erdemli Belediyesini ödüle layık buldu. İstanbul  Taksim CVK Otel'de düzenlenen "9. Belediye Oscar'ları Ödül Töreni'ne Erdemli Belediyesini temsilen Basın Yayın ve Halkla İlişikiler Müdürü Adem Arslan katıldı.

Erdemli’de ilk defa yapılarak hayata geçirilen Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi Projesinin ödüle layık görülmesinin kendileri için sürpriz olmadığına değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kültür Merkezinin içinde barındırdığı değişik hizmet alanlarıyla zaten ödülü hak ettiğini söyledi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının beraberinde bu tür ödülleri getirmesinin çok normal olduğunu belirten Tollu, “biz bu ödülleri Erdemli adına Erdemli’nin hizmetkarları olarak alıyoruz” dedi.

Tollu açıklamasını şöyle sürdürdü:“Erdemli son iki dönemde tarihinin en büyük hizmetlerini bizimle gördü. Bu hizmetler layık görülen ödüllerle taçlanıyor. Bu gurur Erdemli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızındır. Bu ödülleri ilçemiz adına, vatandaşlarımız adına alıyoruz. Hizmetlerimizin karşılığı olarak alıyoruz. Bizim asıl ödülümüz değerli vatandaşlarımızdır. Onlara hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi.

Hız kesmeden Erdemli’ye hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Tollu sözlerini, kendilerini ödüle layık gören kurum ve kişilerle birlikte; Erdemli’ye ilk defa bir kültür merkezi kazandıran herkese de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Ödül törenine katılarak Erdemli Belediyesini temisl eden Belediye Basın Yayın Müdürü Adem Arslan da yaptığı açıklamada, bu tür ödülerin kendilerini daha çok çalışmaya, daha bir azimle hizmet etmeye ittiğini söyledi. Ödül töreninde, Erdemli Belediyesinin isminin geçmesinin kendilerini gururlandırdığını kaydeden Arslan, bu tür programlar aracılığıyla da Erdemli’yi tanıttıklarını dile getirdi. Arslan açıklamasında “bir hizmet yaparsınız, vatandaşlara armağan edersiniz ve bundan bir haz alırsınız. Daha sonra yaptığınız bu hizmet başkaları tarafından değerlendirilip, ödüle layık görülürse yaptığınız işin ne kadar doğru olduğunu görür daha fazla haz alırsınız” diye konuştu.