VERGİ DAİRESİNDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası münasebetiyle Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve verginin kutsiyetine vurgu yapan Başkan Tollu, vergi, vermenin önemine ve vergi adaletine vurgu yaptı.
Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek çiçek takdim eden Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Erdemli’nin vergi durumu ile ilgili olarak bilgiler verdi. Vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vergi konusunda Erdemli’nin başarılı olduğunu, bu konuda hassasiyet sahibi olanları tebrik ettiğini söyledi.
Vatandaşların ödediği vergilerin kutsal olduğunun altını çizen Tollu, ödenen bu vergilerin bu güzel ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu kaydederken bir taraftan da vergi adaletinin de aynı derecede önem arz ettiğini dile getirdi. Toplanan vergilerle herkesin yapılan hizmetlere ortak olduğunu ifade eden Tollu, “ülkemizin güzel geleceği, çocuklarımızın geleceği için vergilerimizin ne kadar mühim olduğunu iyi idrak etmeliyiz. Verdiğimiz her kuruş vergi bizlere hizmet olarak geri dönüyor. Dolayısı ile ülkemizde yapılan her hizmet vatandaşlarımızın katkısı ile gerçekleşiyor. Vergi kutsaldır. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmelidir. Burada önemli olan bir diğer konu da vergi adaletidir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve verginin kutsiyeti bilinci ile vergi vermesi gerekmektedir. Bu dengenin iyi kurulması lazımdır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tollu, tüm maliye çalışanlarına ve yöneticilerine özverilerinden dolayı teşekkür ederken, vergi haftasının daha güzel ve güçlü bir Türkiye adına hayırlara vesile olmasını diledi.