WUSHUCULAR ŞAMPİYONLUKLARINI BAŞKAN TOLLU’YLA KUTLADILAR

Edirne’de düzenlenen Wushu Balkan Şampiyonasında 52 kiloda altın madalya kazanan Mehmet Alkayış ve Ebubekir Çelik, antrenörleri Dilek Uçar’la birlikte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Erdemli’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için sporculara teşekkür ve tebriklerini sunan Başkan Tollu, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Erdemli’nin her alanda en iyi şekilde temsil edilmesi için Belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yaptıklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sporcuların aldığı başarılı sonuçların da Erdemli’nin tanıtımı için önemli olduğunu söyledi. Alınan başarılı sonuçların ulusal ve uluslararası alanda Erdemi’nin tanıtılması adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her zaman için sporu ve sporcuyu desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Bugüne kadar verilen destekleri boşa çıkarmayan Wushu sporcuları Mahmut Alkayış, Mehmet Alkayış ve Ebubekir Çelik’in Allah’ın izniyle daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancının tam olduğunu söyleyen Tollu, Belediye olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Sporun çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğuna dikkat çeken Tollu, bundan dolayı spora son derece büyük önem verdiklerini ifade etti. Verilen bu önemin ve desteğin bu madalya ve şampiyonluklarla karşılığını görmelerinin bu işte doğru bir yolda olduklarının göstergesi olduğunu kaydeden Tollu, inandıkları yolda yürümeye devem edeceklerini ve spora destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Tollu’ya kendilerine verdiği destek için teşekkür eden şampiyon sporcular ve antrenörleri Dilek Uçar, düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ve diğer şampiyonalarda Türkiye’yi ve Erdemli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.